Machiaj inainte si dupa / Before and after Make-up

Machiaj de seara:frumosii ochi albastri ai foarte simpaticei fete din foto au fost machiati cu mov inchis,maro neutru si roz aprins, accente roz deschis pentru pometi si buze,gene false lungi Un machiaj profesional scoate in evidenta frumusetea voastra naturala ; fiecare dintre voi are ceva special : ochi frumosi, gura frumoasa sau pometi accentuati.  Pozele before and after (inainte si dupa) sunt puse pentru a arata ce parti au fost accentuate in realizarea machiajelor.  Mai multe dintre clientele mele si-au ales un machiaj din aceasta pagina si mi-au sugerat sa adaug...numere machiajelor. Si daca tot le-am numerotat, le-am pus pe categorii.Am inceput cu machiajul miresei inainte si dupa, pentru ca o nunta este un eveniment foarte important in viata oricarei femei si un machiaj profesional de mireasa o va ajuta nu numai sa se simta cea mai frumoasa, dar si o va pune cu siguranta in valoare in fata camerelor de filmat si fotografiat.  Mai multe despre machiajul miresei si pregatirile premergatoare nuntii gasiti pe pagina “Machiajul miresei”.De asemenea gasiti un filmulet cu cateva dintre miresele machiate de mine pe pagina “Machiaj mireasa, cat si in “Galerie foto si “Sexy Eyes-Tehnica airbrush”.  Am mai pus machiaje  pentru ochi albastri si machiaje pentru ochi negri sau caprui : machiaj pentru ochi albastri inainte si dupa sau machiaj pentru ochi caprui inainte si dupa. Machiajele sunt insotite de descrierile culorilor pe care l-am folosit, astfel ca puteti incerca si singure machiajul respectiv.   Machiaje pentru ochi caprui si descrierile lor mai gasiti si pe pagina “Brown Eyes” .  Mai jos gasiti un paragraf machiaj de zi inainte si dupa.Daca vi se par prea putine machiaje, pe pagina “Soft Make-up” sunt mai multe machiaje, insotite de descrieri.  Cateva dintre machiajele care s-au cerut in vara 2011 gasiti in josul paginii, iar restul pe prima pagina si mult mai multe pe contul meu de facebook .  Pentru intrebari legate de machiaje, sfaturi, programari, etc, ne “vedem” pe yahoo messenger ( de pe pagina “contact” ) sau vorbim la telefon. Pe curand :-)

 Machiaj de mireasa inainte si dupa

Machiaj de mireasa  Un machiaj luminos pentru o mireasa foarte vesela. Machiajul ochilor este realizat in nuante maronii, cu accente aurii, gene false lungi, sprancene conturate, caramiziu pentru obraji si buze. Machiaj soft de mireasa Machiaj mireasa:maro sidefat, piersica , accente aurii si gene false naturale pentru machiajul ochilor, piersica(peach) pentru buze si pometi. Machiaj de mireasa “Cat Eyes” -ochi de pisica Machiaj de mireasa: mov inchis, maro si roz sidefat, gene false naturale pentru machiajul ochilor frumoasei brunete, roz inchis cu tenta maronie pentru pometi si buze, airbrush(aerograf) pentru fondul de ten si luminozitate. Machiaj profesional de mireasa : buze portocaliu aprins pentru delicata mireasa din imagine Maro roscat sidefat, caramiziu si accente aurii, gene false pentru machiajul ochilor, corai auriu pentru buze si obraji pentru mireasa blonda din imagine. Machiaj de mireasa in tonuri de maro si rosu maroniu Frumusica cu gropite din imagine are machiajul ochilor realizat in tonuri sidefate de maro, caramiziu si accente argintii, gene false naturale si rosu cu tenta maronie pentru buze si obraji. Pentru o mireasa deosebita,un machiaj frumos, cu ochii bine conturati Machiaj de mireasa: machiaj corector al ochilor realizat in nuante neutre, tus aplicat gros, gene false lungi, corectii ale fetei si nasului cu nuante diferite de fond de ten, rosu corai pentru buze si obraji. Machiaj profesional de mireasa corector pentru simpatica mireasa din imagine Machiaj de mireasa:sprancene vopsite din negru in castaniu asortat parului,machiajul este realizat in nuante maronii si piersica,cu accente aurii si are forma ascendenta pentru a transforma forma ochiului,gene false naturale,piersica rozalie pentru obraji. Machiaj special pentru ochelari pentru una dintre cele mai vesele mirese Machiaj de mireasa realizat in culori puternice pentru conturul ochiului, pliul bine definit, accente aurii, gene false scurte si bogate, buzele si obrajii in roz piersica mat. Gene false bogate pentru frumoasa mireasa cu ochi negri din imagine Machiaj de mireasa : machiaj corector al ochilor realizat cu negru, bej si accente argintii pentru pliul ascendent, gene false bogate, sprancene desenate si trandafiriu pentru obraji si buze. Machiaj de mireasa, in nuante oranjate Machiaj de mireasa corector, buzele si obrajii in nuante oranjate, ochii conturati cu maro-uri sidefate, piersica si accente aurii, gene false lungi Alte machiaje de mireasa foto si descrieri in pagina: “Machiajul miresei”.

 Machiaj de seara inainte si dupa

Machiaj de seara pentru o nasa deosebita,ochi conturati puternic Machiaj de seara realizat cu tehnica airbrush(aerograf), visiniu si negru pentru conturarea ochilor, coltul intern al ochiului accentuat, tus negru, gene false lungi. Machiaj de seara "Cat Eye" (ochi de pisica) in nuante de mov pentru o haioasa domnisoara de onoare Machiaj de seara:negru,mov aprins si accente aurii pentru machiajul "ochi de pisica",gene false lungi,culoarea prunii sidefate pentru buze si obraji,fondul de ten a fost aplicat cu airbrush  pentru simpatica domnisoara de onoare din foto. Machiaj de seara:smokey eyes pentru o blonda haioasa Machiaj de seara.Sprancenele au fost vopsite de la negru la blond inchis, degrade de la negru la gri deschis pentru pliul bine definit, accente argintii , gene false bogate, roz inchis sidefat pentru buze si obraji, fondul de ten a fost aplicat cu aerograful. Machiaj de seara 60's (anii 60) pentru simpatica domnisoara din foto Gene false lungi si bogate, negru pentru pliul cu forma anilor 60, accente roz pentru ochi, pometi si buze; un machiaj de seara pretentios  si puternic, dar adaptat bine strangaritei din imagine.

 Machiaj de zi inainte si dupa

Machiaje de seara, fotografii si descrieri gasiti si in paginile: “Colours”, “Smokey Eyes” sau “Dramatic Eyes Pentru dragalasa adolescenta din foto un machiaj de seara luminos Machiaj de adolescenta : aerograf pentru ochii subtil machiati cu nuante sidefate de piersica si roz, pometi si fondul de ten, gene false naturale bogate, ruj in culoarea piersicii (acest machiaj poate fi purtat si ca machiaj de zi,fara genele false) Machiaj de seara sau machiaj puternic de zi Smokey eyes in degrade de la negru la bej mat, portocaliu stins pentru buze si obraji. Machiaje de zi sau machiaje de seara soft, in pagina: “Soft Makeup”. Machiaj de zi, corector pentru vorbareata si vesela doamna din foto Machiaj de zi,intinerire.Machiajul ochilor este realizat in culori mate, neutre, forma ascendenta a machiajului, gene false naturale, caramiziu pentru obraji si buze.
 Machiaj pentru ochi albastri inainte si dupa
Machiaj de nasa:smokey eyes in tonuri de burgundy,gri argintat si roz Machiaj de seara : draguta nasa blonda poarta un machiaj smokey realizat in degrade cu burgundy si gri, cu accente argintii, gene false lungi, aerograf pentru fondul de ten, buzele sunt roz aprins sidefat. Machiaj in culori mate pentru o frumoasa mamica Machiaj de botez realizat in culori mate, mov inchis si roz, ochi conturati puternic, gene false lungi, roz sidefat pentru obraji si buze. Ochii albastri au fost evidentiati prin alegerea culorilor si forma machiajului. Mai multe machiaje pentru ochi albastri in pagina :”Machiaj pentru ochi albastri si verzi”. Machiaj pentru ochi albastri : siclam si mov inchis Machiaj de seara.Mov inchis, siclam si accente roz deschis pentru machiajul ochilor, gene false lungi si roz deschis pentru buze si pometi.
 Machiaj pentru ochi caprui inainte si dupa
Portocaliu cu tente roz pentru draguta din imagine, machiaj pentru ochi caprui Sprancene conturate, gene false naturale lungi, maro inchis pentru simpatica domnisoara din imagine. Machiaj ocazie cu negru si auriu pentru vesela bruneta din foto, machiaj pentru ochi caprui Machiaj de seara ,sprancenele desenate, gene false scurte, dar bogate, ochii sunt conturati cu negru, tus negru, pliul are forma ascendenta-machiaj corector,buzele si obrajii in rosu corai. Machiaj de ocazie pentru ochi caprui in culori oranjate Ochii vioi ai doamnei din foto au fost machiati in diverse nuante de maro si caramiziu pentru conturarea ochiului si a pliului cu forma ascendenta-intinerire, accente roz si piersica, sprancenele desenate, gene false lungi, caramiziu pentru obraji si buze. In pagina “ Brown Eyes gasiti si alte machiaje pentru ochi caprui si negri. Machiaj vara-toamna 2011 inainte si dupa Machiaj vara, toamna 2011 Pentru Alexandra, fata care aduce aduce zambetul pe buze, un machiaj cu ochii puternic conturati. Machiaj de seara in tonuri de roz-piersica, maro neutri pentru definirea pliului, tus negru si gene false lungi pentru machiajul ochilor.Pentru buze si pometi, roz cu accente aurii. Machiaj de mireasa vara, toamna 2011 Pentru frumusica mireasa blonda din imagine, un machiaj de mireasa  luminos.Machiajul ochilor a fost realizat in degradeuri de gri, roz si accente argintii, gene false cu aspect natural.Roz aprins pentru buze si obraji. Machiaj ochi albastri, vara, toamna 2011 Machiaj de seara pentru frumosii ochi albastri ai fetei din foto.Machiajul ochilor a fost realizat cu nuante de mov, portocaliu si accente aurii si argintii, fara gene false.Pometii au fost accentuati cu auriu, pentru buze si obraji, maro rosiatic sidefat. Machiaj ochi verzi, vara, toamna 2011 Un machiaj de seara in culori aprinse, bleu sidefat si visiniu mat, cu accente aurii pentru proaspata si dragalasa mireasa cu ochi verzi (pe prima pagina-home,gasiti si machiajul ei de mireasa).Buzele si obrajii in nuante de roz, s-au aplicat gene false din par natural  lungi si bogate. Machiaj de seara, vara, toamna 2011 Machiajul frumosilor ochi caprui ai fetei din imagine a fost realizat in nuante sidefate de maro roscat si auriu, tus maro si gene false lungi.Rosu-roz aprins pentru buze si obraji. Email:   miruna_makeup@yahoo.com             office@mirunamachiaj.ro Tel: +40766354890 Clic pe poza mica(inainte de machiaj) pentru a vedea machiajul si descrierea lui Clic pe poza mare din coltul dreapta pentru a o mari si/sau micsora si pentru descrierea machiajului Clic pe poze pentru a mari Clic pe poze pentru a mari Clic pe poze pentru a mari Clic pe poze pentru a mari Clic pe poze pentru a mari Clic pe poze pentru a mari Articole:
Machiaj de seara:frumosii ochi albastri ai foarte simpaticei fete din foto au fost machiati cu mov inchis,maro neutru si roz aprins,accente roz deschis pentru pometi si buze,gene false lungi Articol : machiajul mirelui Articol : machiajul miresei Istoria machiajului: machiajul vintage, machiajul retro din anii 1920 pana in anii 1980 Home Machiaj before&after Machiaj Smokey Eyes  Dramatic Eyes Colours Machiaj ochi caprui Machiaj de zi Machiaj de seara Sexy Eyes Articol : machiajul miresei Articol : machiajul mirelui Character makeup Machiaj mireasa
Machiaj profesional mireasa Galerie foto Character Makeup Machiaj ochi caprui si negri Machiaj ochi albastri si verzi Colours Soft Makeup Tehnica airbrush Smokey Eyes Dramatic Eyes Mouse over for partners